Verborgen talent in Stompwijk!

Iedere maand live muziek, maar sommige gasten dachten dat Hollands Got Talent te gast was en deden een poging voor de volgende ronde. Nou Theo, wat ons betreft ben je door hoor! 😉

Zaterdag 14 december: Jam Connection Band

Aanvang 20:30 | Toegang gratis
Er staat binnenkort weer een heerlijke allround coverband in café Aswieta: Jam Connection! Met nummers van o.a. de Dijk, Pink, Andre Hazes, Melissa Etheridge, The Police, Daft Punk, Anouk, Skunk Anansie, Ilse de Lange, Brian Ferry, Herman Brood en Golden Earring. We beginnen zo rond 20:30 en gaan door tot in de late uurtjes!

Just Fine Band (geweest)

Het was een superleuke avond met de Just Fine Band afgelopen zaterdag 2 november in Aswieta. De coverband, mede bekend van o.a. Woodstock on Water, deden hun naam eer aan. Het was een wervelende optreden met een uiteenlopend repertoire van muzikale herkenbaarheid en dansbare muziek. Dank mannen én dame. De foto's van deze avond vind je hier!

Rock coverband DICE! (geweest)

Het was weer een lekker avondje met onvervalste rock nummers van de band DICE! Deze Rock coverband bestaande uit 4 door de (staal)wol geverfde muzikanten zette de tent op zijn kop met nummers van Herman Brood, David Bowie, AC/DC, 3 Doors Down, Living Color, Golden Earring en nog meer. De website van Dice is zeker de moeite waard om even een kijkje op te nemen (link). De heren gaven na afloop aan graag terug te keren in 2020. Dat lijkt ons een goed plan! De foto's van deze avond vind je hier!

Karaoke Party (geweest)

Het was een leuke avond! De avond werd gepresenteerd door onze Queen of Karaoke Ingrid! Zij was eerder ook al eens te gast bij ons. Het goeie nieuws is: ze komt op 15 februari (2020) weer terug naar het café!
De foto's van deze avond vind je hier!

Zaterdag 13 juli: Saturday Night Live

Gevarieerde live muziek avond met een mix van bekende liedjes, van ballads tot dansbare pophits! Het is alweer de 3e editie van Saturday Night Live. Met muzikanten van o.a. Rooftop (link) en Avenue (link) vergezeld door Adrie Woltering en Cathlyn Perquin

Schuiven naar boven